Gordons Pink 0,7l

919 ден

Состав: алкохолен дестилат од овошје.
Алкохол: 37.5%.
Енергетска вредност: 100ml = 1017kj/243kcal.
Зафатнина(во литри): 0.7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Алексендер Гордон & Ко.
Земја на потекло: Велика Британија.