Gordons Tropical Passion Fruit 0,7l

919 ден

6% Off

Вкусен егзотичен пресврт на оригинален рецепт од Александар Гордон
Совршено изработен за да ги балансира нотите на смрека и освежителниот вкус на Гордон со најдобрите вкусови на тропско овошје од страст.
Направено со најквалитетни состојки и само со природни ароми
Уживајте во егзотичното патување за вашите вкусови со тропскиот пасифрут на Гордон.
За да уживате во совршено измешаниот тропски пасионфрут и тоник Гордон, наполнете голема копа чаша со мраз, додајте 50 мл Гордонов тропски пасионфрут, одозгора со тоник од 150 мл и украсете со многу половина свеж пасионфрут.