Gordon’s pink/tonic can 0,25

119 ден

Gordon’s Pink & Tonic Can 0,25L го комбинира класичниот вкус на Gordon’s Pink Gin со тоник вода во удобен формат подготвен за пиење. Овој освежителен пијалок нуди совршена рамнотежа на слатки и лути вкусови, со ноти на јагоди, малини и цитрус, надополнети со острината на тоник вода. Идеален за уживање во движење или за излети, секоја лименка од 0,25 литри обезбедува една порција од оваа популарна комбинација на џин и тоник, што го прави пригоден избор за друштвени собири или настани на отворено.