Gorsko 1,5l

95 ден

Горско – кога ќе се спомене неговото име, веднаш се добива асоцијација на природа, освежување и чистота, нешта кои се најважни кога станува збор за вкусот на пивото.Состав:Bода, јачменов слад, несладувани житарки, хмељ
Рок на употреба:означен на пакувањето
Начин на чување:на суво и ладно место
Производител:ПИВАРА СКОПЈЕ АД