Henkell Rose 0,75l

469 ден

Хенкел е еден од најпопуларните светски производители на пенливо вино, а компанијата има долга историја, бидејќи Хенкел е производител на вино што постои многу години. Овој розе Хенкел е овошно и свежо вино кое носи ноти на зрели круши, како и зелено грозје. Виното има остра и жива завршница. Прекрасно пенливо вино, кое е со висок квалитет и кое треба да се служи кул.