Jack Daniels HONEY 0,7l

1,399 ден

12% Off

Медот на Џек Даниел 0,7 литри е прекрасна варијација на класичното тенеси виски со природен вкус на мед. Мазна и слатка, овој израз го задржува препознатливиот карактер на Jack Daniel’s, зајакнат со ноти на богат мед кои додаваат длабочина и сложеност на непцето. Совршен за оние кои имаат вкус на послатки жестоки пијалаци, Џек Даниел Мед 0,7 литри може да се ужива уредно, на карпи или измешан во различни коктели за вкусно мазно и уживање.