Jim Beam 1l

1,099 ден

Jim Beam 1L е познато прав бурбон виски од Кентаки, направено со повеќе од 200 години традиција. Дестилиран со семеен рецепт пренесен низ генерации, Џим Бим нуди мазен и благ профил на вкус со примеси на карамела, ванила и даб. Без разлика дали уживате во уредно, на карпи или измешано во класични коктели како старомоден или виски кисело, Jim Beam 1L ја отелотворува суштината на американското изработка на виски, што го прави омилен избор за љубителите на виски ширум светот.

Можеби ќе ви се допадне