Proper Twelve

1,790 ден

Proper Twelve е премиум ирско виски создадено од борецот за мешани боречки вештини Конор Мек Грегор. Направено од фини состојки и тројно дестилирано, ова мазно и робусно виски ги отелотворува ирските корени на Мекгрегор и посветеноста на квалитетот. Со примеси на ванила, мед и наздравено дрво, Proper Twelve нуди богат и задоволувачки профил на вкус, што го прави популарен избор меѓу љубителите на виски ширум светот. Страста на Мек Грегор за извонредност блеска во секоја голтка, правејќи го Proper Twelve истакнат во светот на духовите.