Sopot Малина/Капина 0.75l

385 ден

Sopot Малина/Капина 0.75L е освежувачко и сочно вино, произведено од Sopot Winery во Србија. Ова вино се истакнува со живописни ароми на свежа малина и сладок капин, со нежна слатка и кисела равновеска. Со својата богата, фруктова комплексност и свежина, Sopot Малина/Капина е идеален избор за летни околу басен, пикници или се како додаток на десерти со јагоди или лесни салати.