Vekija Romana classic 0.7l

1,110 ден

Доаѓа од вештата комбинација на континуирани и дисконтинуирани дестилати и од двојно стареење, прво во барик, а потоа во дабови буриња.
Вкусот е кружен, сложен и обвиен со ноти на слатки зачини, ванила и цимет, за да се затвори во постојан финиш на нотите на каранфилче.