Vermut Cinzano 1l Rosso

689 ден

Секоја капка Cinzano Vermouth е проткаена со речиси три века одлучност и волја за да се постигне најдоброто по квалитет и вкус.
Rosso: Оригиналниот израз на Cinzano портфолиото. Основна состојка во коктели, како и сервиран едноставно со мраз и малце сода за автентичен аперитив.
Создаден во Торино, Cinzano Rosso е оригиналниот вермут на Cinzano. Неговата амбер боја ја одразува богатата фузија на билки и зачини, истовремено претставувајќи го неговиот престиж и квалитет.
Состав: вино (содржи антиоксидант: сулфити), шеќер, вода, алкохол, боја Е150a.
Да се чува на суво место, заштитено од директна сончева светлина.