Vermut Martini Bianco 12/1l

859 ден

Кралица на вермутот. Позната во минатото како Bianchissimo- најбелата. Вкусовите на луѓето ги препознаа нежните ноти на ванила. Со повеќе награди почнувајќи од 1910 година, убавата дама на Песионе, стана име со највисок почит. Спаковано во мини издание за индивидуално сервирање

Можеби ќе ви се допадне