Vila Cardea Apertivo 0,7l 25%

575 ден

Автентично италијанско амарето со класичен и истакнат вкус. Бадемов ликер во боја на килибар, кој се смета за светски стандард, добиен од комбинација на најквалитетни состојки на: бадеми, ванила и овошје. Вила Кардеа е прекрасна куќа опкружена со лозје кое било основано во 18 век во Ломбардија, Италија, и денес го носат нејзиното име најтипичните италијански видови на ликери, како и класичните Битери и Аперитиво.