Вино Domaines Ott Blank Chateau de Sel 6/0,7

1,999 ден

Ова уникатно, вкусно вино ги велича различните видови грозје кои доаѓаат од регионот на Бордо, Семилон. Областа е многу блиску до брегот, кон Медитеранот. Бојата на Блан де Блан ја одразува неговата елеганција.