Vino Pivka Rajnski riesting 0,75l

245 ден

Направено од Рајнски Ризлинг од сопствено лозје на Шато Сопот во долината на Вардар. Овошни ароми на јаболко, праска и плодови од цитруси, како и со ароми на цветови. Лесно тело и нежни киселини.