Viski Ballantine’s 0,7l/2 casi300180

1,055 ден

Ballantine’s Finest е сложено, рафинирано и елегантно мешано шкотско виски. Светло златна боја и непогрешливиот вкус на мешавината потекнуваат од сложена мешавина на внимателно одбрани виски од слад и зрнести виски – сите стареат многу години во висококвалитетни буриња.