Vitac crveno vino 1l

175 ден

Полуслатко црвено вино од сортата на грозје Вранец, со карактеристики на висорамнината Витачево. Со своите ароми на зрели плодови и долготрајниот сладок вкус кој се задржува по првата голтка, Витач е добредојден гостин на собири кои изобилуваат со месо, сирење и гласна смеа.