Whitley Neill craft dry dzin

1,299 ден

Сувиот џин Whitley Neill е малку помек и многу помазен од традиционалните џинови, со богати ноти на смрека и цитрус, тенџере пури и егзотични зачини. Финишот е долг, со суптилно избледување на билки, какао и захаросани кори од лимон, додека носот е и цитрусно-сладок и бибер, со карактеристична цветна арома.