Водка Царскаја 700мл 40%

625 ден

Царската сребрена е произведена во чест на триесетгодишнината од Св. Петербург и заедно со Tsarskaja Prémium водката припаѓаат на врвните вотки по нивниот квалитет, деликатес и вкусен вкус.