Vodka Roberto Cavalli 0,7l 40%

2,599 ден

Вотката Роберто Кавали е првата вотка целосно произведена во Италија: инспирирана и посветена на сексапилната жена која е иконата, вечна муза за стилот Кавали.

Роберто Кавали се пресели во оваа вкусна врвна водка целиот оптимизам и „joie de vivre“ за што

тој е светски познат и кои отсекогаш ги карактеризирале неговите колекции.