Vodka Savoy classic 200ml

110 ден

Водка Савој е вотка во класичен стил произведена од висококвалитетен 100% жито алкохол добиен од мека, лебна пченица и чиста вода. Мазниот, кадифеен вкус на вотката Савој се должи на повеќекратните филтрирања на дестилатот преку филтер со активен јаглен.

Вотката Савој е кристално чиста и е совршена како основа за оригинални коктели, како и на карпите.