Vodka Trojka 0,1l

89 ден

Произведена од избрани житарици, дестилирана и филтрирана неколку пати на традиционален начин, оваа исклучителна вотка претставува највисоко ниво на чистота и јачина на познатата вотка Trojka.

Содржи 37.5% алкохол.