Absolut Grapefruit 0,7l 40%

849 ден

Absolut Grapefruit е вотка направена во малото село Ахус, во регионот Скане во јужна Шведска.

Оваа вотка се дестилира од локално одгледувана пченица, а потоа се намалува со шведска вода. Овој рецепт е зајакнат со природни ароми на розов грејпфрут за да се испорача свеж, овошен вкус.
Можете да уживате во оваа вотка самостојно или на карпите, но тоа е во коктел што ќе можете да го искористите нејзиниот целосен потенцијал.