Alexandria Cuvee Црвено 0.75l

549 ден

8% Off

Alexandria Cuvee Red 0,75L е прецизно изработена мешавина од црвено вино, која најверојатно потекнува од регионот на Александрија, познат по својата богата историја на производство на вино. Ова cuvée комбинира одредени сорти на грозје за да создаде хармоничен и комплексен профил на вкус. Очекувајте ароми на зрели бобинки, суптилни зачини и земјени нијанси, што ќе доведе до непце од темно овошје, кадифени танини и долготрајна завршница. Разновиден и пристапен, Alexandria Cuvee Red е совршен за секојдневно уживање или комбинирање со различни јадења. Отелотворувајќи ја суштината на традициите за производство на вино во својот регион, тој ветува незаборавно искуство за пиење вино со секоја голтка.