Amaro Montenegro 0,03l

160 ден

Состав: алкохолен дестилат од билки.
Алкохол: 23%.
Зафатнина(во литри): 0.7л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Групо Монтенегро.
Земја на потекло: Италија.