Badel Pelinkovac 0,1l

99 ден

Прифатете ја хрватската традиција со Бадел Пелинковац, познат хербален ликер. Наполнет со ароматични билки, вклучително и пелин, нуди изразен горко-сладок вкус. Со својата длабока килибарна нијанса и сложените билни ноти, тој е совршен како аперитив или дигестив. Уживајте во богатото културно наследство на Хрватска со секоја голтка Бадел Пелинковац, вистински симбол на балканската гостопримливост и изработка.