Angostura 7 years 0,7l

1,390 ден

Темниот рум Angostura, познат и како Angostura 1824, е хармоничен спој на прецизно стар рум од Тринидад и Тобаго. Секој рум се подложува на стареење во буриња со бурбон, давајќи богат вкус и сложеност. Овој извонреден дух ја отелотворува суштината на карипската изработка, со мазна и кадифена текстура. Совршен за пиење уредни или изработка на врвни коктели, Angostura Dark Rum нуди вкус на карипската традиција и софистицираност во секоја голтка.