Havana Club 0,7 37,5%

909 ден

Состав: алкохолен дестилат од шеќерна трска.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 932 kj / 223 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Хавана клуб дестилерија.
Земја на потекло: Куба.

Најдобриот дух на Куба. Овој иконски рум може да се пофали со мазност и сложеност, со богати вкусови на карамела, ванила и нотка на даб. Совршен за класични коктели или за уредно пиење.