антигона+стоби куве 0,75л+кутија

ден

Полу-суво куве, направено од Вранец, Пино Ноар и Каберне Франк. Со овошни и зачински ароми и нежен долг вкус.

Вид: полусуво црвено вино.

Сорти од грозје: 50% вранец, 35% пино ноар,15% каберне франк.

Алкохол: 12,63%