Beefeater ЏИН ПИНК 0,7l 37,5%

1,045 ден

Beefeater Pink Strawberry е нов живописен розев џин направен со употреба на оригиналниот Beefeater London Dry Recipe , со додавање на природен вкус на јагода за да и се даде жив и деликатен вкус на јагода.Нашиот основач James Burrough честопати експериментираше со нови вкусови на џин и ликери, купувајќи ги неговите состојки од лондонските пазари во Ковент Гарден во 1800-тите. Овие архиви на рецепти и лондонските пазари го инспирираа нашиот светло нов израз, Beefeater Pink Strawberry.