Beefeater Gin tonic 0,25l can

159 ден

Крајното искуство со џин и тоник, практично спакувано во една лименка. Beefeater Џин, познат по својот профил на смрека нанапред и остри ноти од цитрус, совршено се комбинира со тоник вода за да создаде освежителен и избалансиран пијалок. Идеален за уживање во движење или за излети, овој готов коктел за пиење го нуди истиот квалитет и софистицираност како свежо направен G&T. Уживајте во класичниот вкус на Beefeater Gin во секое време и каде било.