Becherovka 0.7L

649 ден

Becherovka Original е врвен чешки ликер од билки. Неговиот безвременски вкус се заснова на таен рецепт кој останува непроменет од 1807 година – избалансирана мешавина од приближно 20 билки, зачини и масло од портокал, чиста вода од боемскиот регион, вклучително и дестилат за вино и шеќер. Не содржи никакви вештачки состојки, бои и конзерванси.