Martini Riserva Speciale BITTER 6/0,7 28,5%

1,199 ден

MARTINI Riserva Speciale Bitter се карактеризира со три ретки ботанички состојки, шафран, ангостура и калумба. Заедно, тие испорачуваат уникатна сложеност која совршено ги надополнува богатите ботанички производи на нашиот Вермут ди Торино.