Bottega Gold Prosecco Spumante 0.75l

1,849 ден

8% Off

Bottega Gold Prosecco Spumante 0,75л е висококвалитетен шпумант пакуван во елегантна златна бутилка со обем од 0,75 литри. Овој шпумант од Bottega Gold Prosecco се истакнува со својата светла златиста боја и изразителен аромат на свежи фрукти и цветен ноти. Секој глот од Bottega Gold Prosecco открива богатство на блиска вкусовна хармонија, со слаткина на прекрасно интегрираните бели плодови и финиот мошусен финиш.

Состојки:
1. Прошеко вино: Како основна состојка, прошекот придонесува за освежувачкиот и привлечниот вкус на шпумантот.
2. Екстракт од бери: Додава слаткина и арома, за уште погледна вкусовна комплексност и богатство.

Bottega Gold Prosecco Spumante 0,75л е одличен избор за специјални прилики и целосно уживање. Неговата златна боја и елегантна присуство го прават одличен избор за споделување на моменти на радост и славе со вашите најблиски.