BOVIN ALEXANDAR 2019 0.75L

709 ден

Александар е супериорно суво црвено вино од BOVIN. Тоа е комерцијален спој на Мерло, Каберне Совињон и Вранец. Неговата боја е интензивна виолетова. Носот е полн со црвено овошје и бобинки со прекрасна комплексна арома и богат и полн вкус. Неговите билни овошни тонови го прават ова вино незаборавно.