Brizard Jolie cherry liker 0,7l

890 ден

“Brizard Jolie Cherry Liqueur” е висококвалитетен вишнев ликер произведен од Brizard & Co., реномирана куќа за производство на ликери. Овој ликер се продава во стандардни шишиња од 0,7 литри и обично има алкохол содржина околу 25%.

“Jolie Cherry Liqueur” се прави од одбрани вишневи сочни и плодовити плодови, кои се дестилати и се комбинираат со специјално подбрани билки и зачини. Ова му придава на ликерот сладок и интензивен вишнев вкус, со свежи ароми на вишна и суво овошје.

Ликерот е идеален за уживање самостојно, може да се користи за приготвување на коктели или да се служи како додаток на десертите. Бидејќи е познат по својата вкусна композиција, Brizard Jolie Cherry Liqueur е омилена опција за многумина кои уживаат во квалитетни алкохолни напитоци.