Diplomatico Rum Manuano 0,7l

2,150 ден

Истражете ја суштината на изработката со Diplomático Manuano Rum, врвен венецуелски рум што го отелотворува духот на традицијата и извонредноста. Дестилиран со најфина меласа од шеќерна трска, нуди богат и сложен профил на вкус со примеси на тропско овошје и зачини. Совршен за вкус на уредни или за создавање софистицирани коктели, Diplomático Manuano ве поканува да се препуштите на вистинската суштина на венецуелското мајсторство со рум.