Don Julio Anejo 0,7

4,599 ден

Препуштете се на луксузниот вкус на Don Julio Añejo, врвна текила стареена до совршенство. Направена од рачно избрана сина агава, оваа анехо текила се зрее во американски дабови буриња минимум 18 месеци, што резултира со богат и сложен профил на вкус со ноти на карамела, ванила и даб. Вкусете го уредно или на карпите за целосно да ја цените неговата мазност и длабочина. Уживајте во врвот на изработката на текила со Don Julio Añejo.