Dubliner Fiery Irish Whiskey 0.7l

1,189 ден

Дублинер Фиери Ирски Виски во бутилка од 0.7 литри е интензивна и огревачка верзија на традиционалниот ирски виски. Оваа едиција има живо и пикантно усетливост со димни и пикантни ноти, што ја прави одлична за оние кои сакаат појак и богат вкус. Со својот богат вкус и јак аромат, Дублинер Фиери Ирски Виски е одличен избор за ирски виски ентузијасти кои бараат посилно и пикантно искуство.