Duvel Beer 0.33l

148 ден

Duvel Beer 0,33L се однесува на шише Дувел, белгиски златен пив познат по својот уникатен вкус и високата содржина на алкохол. Со својата препознатлива бледа боја, шумливата карбонизација и сложениот профил на вкус кој се карактеризира со овошни естери, зачинет хмељ и белег на сладост, Дувел е омилен избор меѓу љубителите на пиво ширум светот. Големината на шишето од 0,33 литри е стандардна порција и обезбедува совршена количина за уживање во ова исконско белгиско пиво. Без разлика дали се пие самостојно или во комбинација со храна, пивото Duvel 0,33L ветува прекрасно и незаборавно искуство за пиење пиво.