Gordons Gin London Dry 50ml

95 ден

Пред речиси 250 години, Александар Гордон ја започна својата дестилерија во Лондон и се зафати да го создаде рецептот за џин со брилијантен вкус. Високиот квалитет и препознатливиот вкус на смрека на Гордон дојде да го дефинира вкусот на класичниот G&T. Лондонскиот сув џин на Гордон денес е џин во кој се ужива, а не се расчленува. Тоа е совршен џин за да започнете петочна вечер или вторник вечер со пријателите, каде што споделувате момент и се смеете со луѓето што ги сакате.