Griotte Desert 204g

199 ден

Во срцето на Griotte се наоѓа сочна медитеранска вишна со фино алкохолно полнење обвиткана со препознатливото Крашово темно чоколадо.Griotte се произведува според рецептура стара повеќе од 90 години, а вишните за Griotte се одгледуваат со посебно внимание на Крашовите имоти. Заводливата комбинација на вкус од темно чоколадо и алкохолно полнење ја прават Griotte една од Крашовите класици.