Henkel Wine 1.5l

1,250 ден

14% Off

Henkell Wine 1,5L најверојатно се однесува на шише вино со голем формат од Henkell & Co. Sektkellerei KG, познат германски производител на пенливо вино, вино и алкохолни пијалоци. Додека Хенкел е најпознат по своите пенливи вина, како што се Хенкел Трокен и Хенкел Розе, тие исто така произведуваат мирни вина под различни етикети. Типично, вината на Хенкел се познати по нивниот квалитет и пристапност, нудејќи низа сорти погодни за различни прилики и преференции. Сепак, без конкретни информации за видот на виното во шишето од 3 литри, предизвик е да се дадат повеќе детали.