Vecchia Romgna Nera 40% 1l

1,169 ден

Дестилирана од ценето грозје, Vecchia Romagna Black Label е непогрешлива ракија. Долгото стареење делумно во мали дабови буриња и рецептот на експертот му дава силен, сув вкус, ароматичен, комплексен мирис и топла, интензивна боја.