Vino Lastra temo-sir crveno 750ml

400 ден

Вина Ластра е лесна за пиење, слатка црвена мешавина со малку алкохол и достапни вкусови на зрели цреши и бобинки со долготрајна, зачинета дабова завршница. Совршен е за секојдневно уживање самостојно или споделување со пријателите, додека се пече на скара.