Wine Blueberry 0.2L

ден

Ова овошно вино од боровинки со полно тело се карактеризира со својот уникатен вкус и длабоко сина боја. Боровинката е веројатно едно од најиспробаните плодови што ни ги дала Мајката Земја. Содржи бројни витамини, како што се витамин Ц, Е и К. Содржи и железо, цинк, бакар, калиум и многу други важни хранливи материи.
Па зошто да јадете толку многу боровинки кога едноставно можете да ги пиете со задоволство.