Вино Domaines Ott red 6/0,7 13,5%

2,399 ден

Ова црвено вино, со неговата силна структура и навидум рустична е обвиено со превезот на вистинска елеганција, создадена на почва од варовник, песок и песочен лапорец. Лозјето е подложно на сончево и поремено сува клима, капејќи се во морската клима и воздух кои доаѓаат од заливот Bandol.