Vino Vranec perfect choice 0,75l 2015g

790 ден

Ова исклучително вино Vranec Perfect Choice е сублимат на традиционалното и модерното, комбинација на висококвалитетно грозје и најсовремена технологија. Се карактеризира со длабока рубин боја, арома на презрели цреши и боровинки. Вкусот е богат и разновиден, полн и долг. Созреано најмалку 12 месеци во четири различни видови дабови буриња, ова вино е вистинска класика на совршенство! Препорачуваме да го декантирате 20 минути пред да го консумирате. Секогаш совршен избор!